Baana auki Brasilian markkinoille

Clean Steel esitteli osaamistaan Brasiliassa paikallisen sellu- ja paperiyhdistys ABTCP:n konferenssissa marraskuun lopulla. Neljättätoista kertaa järjestettävää tilaisuutta isännöi sellutehdas Klabin, jonka kattiloiden puhdistamisesta Clean Steel vastasi viime kesänä.

– Pääsimme esittelemään Smart BlastingTM -menetelmäämme kansainvälisiä kasvusuunnitelmiamme ajatellen tärkeälle kohderyhmälle eli koko toimialalle. Paikalla oli maan merkittävimpien sellu- ja paperiteollisuusyritysten edustajia. Etunamme oli paitsi hyvin sujunut yhteistyö isäntäyrityksen kanssa, myös projektimme jälkeen todennettu Klabinin saama suora taloudellinen hyöty tehokkaammin toimivasta kattilasta, Clean Steelin Janne Laitomaa kertoo tyytyväisenä.

– Eikä suomalaisuudestakaan ja Suomen vahvasta metsä- ja paperiteollisuusperinteestä ainakaan mitään haittaa ole – päinvastoin, hän lisää.

Clean Steelin odotukset ovat korkealla. Se aikoo iskeä rytinällä otolliseen markkinarakoon ja perustaa Brasiliaan oman maakonttorin. Janne Laitomaa on sitoutunut toimimaan Clean Steelin keulakuvana ja edistämään kansainvälistä liiketoimintaa Brasiliassa seuraavat puoli vuotta. Konferenssissa käytyjen neuvottelujen pohjalta Clean Steelin tilanne Latinalaisen Amerikan markkinassa näyttää erittäin lupaavalta.

– Meillä on paljon projekteja tällä hetkellä tarjousvaiheessa. Olen vakuuttunut, että merkittävä osa näistä etenee kaupoiksi asti jo alkuvuoden aikana, Laitomaa toteaa.

Ajankohtaista

VALITSE MEIDÄT

Kun arvostat tehokasta ja sujuvaa työtä.

10 + 15 =

Clean Steel

Friitalantie 11, FI-28400 Ulvila FINLAND

info@cleansteel.fi
+358 10  526 2053

Invoicing address: 
Clean Steel Pori Oy
PL 1527
02066 DOCUSCAN

E-invoice address (OVT code): TE003724140278
Forwarder code: 003701011385