Likaantumisen hallinnan asiantuntijasi.

MENESTYSTARINAN ÄÄRELLÄ

Clean Steelin erityisosaaminen tukee energiamarkkinoiden vihreää murrosta

Kehitämme likaantumisen ja korroosion hallintakeinoja yhteistyössä VTT:n kanssa.

Smart Blasting™ -menetelmän avulla voimalaitoskattilaa voidaan ajaa tehokkaammin pienemmällä polttoainekuormalla, mikä auttaa hillitsemään hiilidioksidipäästöjä. Tuotantolaitosten siirtyminen fossiilisten polttoaineiden käytöstä biopohjaisiin polttoaineisiin tukee Clean Steelin vastuullista kasvutavoitetta. Halvempien biopohjaisten polttoaineiden, kuten kotitalousjätteen, käytön yleistyminen likaannuttaa lämmönsiirtopintoja merkittävästi lisäten Clean Steelin palveluiden kysyntää. Clean Steel on toimialallaan edelläkävijä ja näkee energiamarkkinoiden murroksen sekä suurena ympäristötekona että suomalaisen erityisosaamisen vientimahdollisuutena.

Kotimaasta kerätty kokemus, vuosien varrella hioutunut ammattitaito, todennettavissa olevat tulokset ja asiakkailta ansaittu tunnustus ovat vauhdittaneet toiminnan laajentamista maailmalle. Suomalaista lianhallinnan asiantuntijaa kiinnostavat erityisesti Brasilian, Espanjan, Portugalin, Aasian ja Pohjois-Amerikan markkinat. Ensimmäiset vientiprojektit toteutuivat vuonna 2017.

Clean Steel tekee aktiivista kehittämisyhteistyötä voimalaitoskattiloiden likaantumisen hallinnan ja tasaisen energiantuotannon turvaamiseksi Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n kanssa. Vaativasta puhdistustyöstä vastaa tehtävään koulutetut, raskasta työtä kaihtamattomat tosiammattilaiset.

Osaaminen

Clean Steel on maailman ensimmäinen energiaa tuottavien kattiloiden ja lämmönsiirtopintojen likaantumisen ja korroosion hallinnan asiantuntijayritys. Smart Blasting™ -menetelmämme poistaa kaiken kattilan lämmönsiirtopinnoille kertyvän lian tehokkaasti ja turvallisesti. Menetelmää tutkinut Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on todentanut sen hidastavan uuden likakerroksen muodostumista. Vaativan puhdistuksen suorittavat tehtävään koulutetut ammattilaiset.

Missio

Autamme voimalaitoksia näkemään puhtaan kattilan hyödyt merkittävänä osana kannattavaa liiketoimintaa. Puhdistamme voimalaitoskattiloita menetelmällä, jonka avulla kattilan toimintaa voidaan tehostaa ja/tai kattilaa voidaan ajaa pienemmällä polttoainekuormalla. Kehitämme keinoja likaantumisen hallinnan ja tasaisen energiantuotannon turvaamiseksi.

Vastuullisuus

Palvelumme paitsi parantavat voimalaitosten energiatehokkuutta, myös vähentävät polttoaineen kulutusta ja auttavat hillitsemään päästöjä. Teemme töitä paremman asiakaskokemuksen sekä vaikuttavimpien ja ympäristöystävällisimpien tulosten eteen. Haluamme toimia vastuullisena ja kannustavana esikuvana ja työnantajana kouluttamillemme likaantumisen hallinnan ammattilaisille.

Avainluvut

puhdistettua kattilaa

puhdistamiemme kattiloiden hätäseisokkien määrä 2017

valloittamaamme maata

Ajankohtaista

VALITSE MEIDÄT

Kun arvostat tehokasta ja sujuvaa työtä.

4 + 6 =

Clean Steel

Friitalantie 11, FI-28400 Ulvila FINLAND

info@cleansteel.fi
+358 10  526 2053

Invoicing address: 
Clean Steel Pori Oy
PL 1527
02066 DOCUSCAN

E-invoice address (OVT code): TE003724140278
Forwarder code: 003701011385