Napapiirin Energia ja Vesi

Clean Steelin Smart BlastingTM -menetelmä korvasi vanhat puhdistusmenetelmät Napapiirin Energia ja Veden (Neve) energiantuotantolaitoksissa ja teki merkittävän puhdasta jälkeä kaikilta lämmönsiirtopinnoilta.

Suosiolan voimalaitoksessa Rovaniemellä tuotetaan lämpöä ja sähköä pääasiassa lappilaista jyrsinturvetta ja haketta polttamalla. Kolmen voimalaitoskattilan tulistinta vesipestiin vuosittaisen huoltoseisakin yhteydessä. Lisäksi mittalinjoilla olevat putket tarvitsivat erillisen hiekkapuhalluskäsittelyn.

– Tällä kertaa muut työt eivät seisoneet puhdistamisen aikana. Kun vesi ei valunut alempiin kerroksiin kattilan sisällä, pystyttiin kattilan alla edistämään samanaikaisesti muita huoltotöitä. Puhdistusoperaatio sujui ketterästi muutamassa päivässä, kuten oli sovittu. Myös kustannukset pysyivät alkuperäisessä arviossa, puhdistusoperaation aikaan Neven käynnissäpitopäällikkönä toiminut Jukka Hyrkäs kertoo tyytyväisenä.

Clean Steelin väki toimi seisokkityömaalla ammattimaisesti ja otti hyvin huomioon Neven työturvallisuusmääräykset. Lopputarkastus suoritettiin huolellisesti ja hyvässä yhteisymmärryksessä.

Ajankohtaista

VALITSE MEIDÄT

Kun arvostat tehokasta ja sujuvaa työtä.

5 + 12 =

Clean Steel

Friitalantie 11, FI-28400 Ulvila FINLAND

info@cleansteel.fi
+358 10  526 2053

Invoicing address: 
Clean Steel Pori Oy
PL 1527
02066 DOCUSCAN

E-invoice address (OVT code): TE003724140278
Forwarder code: 003701011385